?

Log in

(no subject)

« previous entry |
Jan. 6th, 2011 | 05:28 pm

Als je met jezelf zou mogen praten, wat zou je dan zeggen?

De dagen drijven voorbij als wolken, sommige wolken zijn zwaar en donker, dreigend met een regenbui. Andere zijn lichter, met soms ruimte voor een warme maar waterige zon. De dagen kruipen voorbij en de wereld veranderd zichtbaar.

Als ik terug kijk dan zie ik een lange weg, ver ben ik gekomen sinds mijn Mavo eindexamen. Of daar voor, ik herken nauwelijks dat jongetje op de foto. Ben ik dat? En waar dacht ik toen over na? Ik kan ver kijken als ik terug kijk, maar lang niet alles herkennen.

Ik zie keuzes, vriendschappen en liefdes, ik zie bekenden, warmte en verraad. Ik zie mensen die het beste voor hebben, mooie mensen met wie ik veel heb mogen delen. Ook minder mooie veranderingen zijn er geweest, en heb ik mensen losgelaten welke hun eigen kant op zijn gegaan. Elkaar niets meer te zeggen.

Mijn carriere-koers omgegooid, mijn pad was niet de mijne meer en het is een lange weg geweest om hier te komen. Uiteindelijk geen spijt, maar soms zie ik de grote huizen en lease-auto's van mijn oud mede studenten en voel ik me,.. onwerkelijk. De kansen op werk die ik nu krijg zijn minimaal. Zeker, prachtig mooi werk, maar zo weinig, immer zo weinig. Moet ik mijn kaarten trouw blijven spelen? Of moet ik (opnieuw) alles afleggen en nieuwe kaarten trekken? En welke kansen krijg ik nu?

Nu een hele hoop andere mensen om mij heen. Een enkele trouwe vrienden die blijven het zelfde. Het bekende gezicht welke me ondertussen meer waard is dan wat dat ook. Nieuwe mensen, en oude door elkaar. Sommige mensen veranderen, en soms gebeuren er dingen niemand wil, tot ieders verdriet. Want niets is voor altijd, dat blijkt uit alles.

Mijn opleiding, nu al veel te lang bezig, als een gigantische rots op het ijs welke niet wil verplaatsen. Ik duw al jaren en met de grootste inspanning en telkens beweegt de rost enkele centimeters per keer. Is het nu eindelijk zo ver? Kan de rots eindelijk verdwijnen zodat ik de last achter me laat? Zou het eindelijk zo ver zijn? Ik zou nu zo ondertussen mijn ziel zowat verkopen om die rots te laten verdwijnen.

En dan? Wat gaat er dan gebeuren?

Link | Leave a comment | Share

Comments {4}

транссексуалы

from: anonymous
date: Jan. 30th, 2011 08:12 am (UTC)
Link

Здравствуйте дорогие господа

Москва.

Тут нужно посетить скучающим любого возраста, рода и направления,как девушки так и [url=http://www.mashki.ru/rules.php]транссексуалы[/url]. Москва – город совершенной нравственной и сексуальной независимости,хотите девочку - извольте,хотите что то пикантное - транссексуалы к вашим услугам. Проституция не легализована,но это не мешает ей развиваться.Все [url=http://www.mashki.ru/rules.php]проститутки москвы[/url] максимально здоровы и имеют привычку часто проверятся, так что шанс подцепить что-нибудь на память минимален.

С уважением ваш друг Влад

Reply | Thread

(no subject)

from: bowucorm
date: Apr. 10th, 2011 01:22 am (UTC)
Link

I’ve been into blogging for quite some time and this is definitely a great post.Cheers!

Reply | Thread

(no subject)

from: townyvybe
date: Nov. 2nd, 2011 02:43 am (UTC)
Link

Your site article is very intersting as well as fanstic,at the same time your blog theme is exclusive and ideal,great job.To your success.

Reply | Thread

Uva

(no subject)

from: uuv
date: Feb. 10th, 2012 12:00 am (UTC)
Link

En daarna?

Daarna krijg je een kindje :)

Reply | Thread