?

Log in

De zon zit in de regendruppels.

« previous entry | next entry »
Jul. 30th, 2010 | 12:14 pm

In het land van bomen, vrijheid en mystiek. Daar tussen de gouden velden en eindeloze berken en dennenbossen, vond ik wat ik zo lang kwijt was. Een stukje van mij gewoon daar tussen de muziek, over de wegen en naast de ongedwongen conversaties. Tussen de zon en in oude steden. En ook de regen, de zon zat altijd al in de regendruppels. Voel me daar, en ik voel jou.

Als een oude runesteen, bedekt met mos en in het gras lag het daar. Als een oude vriend, een liefde en een trage avond. Tijdloos als een zonsondergang waar je uren naar kunt kijken en je geen moment vervelen zal.

En nu voel ik het in mij. In mijn bloed, als een roes, als muziek die alleen ik kan horen. Anderen kunnen voelen als de zon in de regendruppels. De zon in mijn ogen. Te lang heb ik geslapen, de wolken overal. Maar nu weet ik waar ik zoeken moet. Ga je met me mee?

Daar in het land der bomen, de velden en de wolken. Een trektocht van horizon naar horizon. Gesprekken met hem en met haar, rode haren in de avondzon. Ook daar was de zon, in jou en mij. In het kleine glaasje whisky, in de bomen en in ook toen de avondzon de wolken deed ontvlammen als een rood gouden waaier. Ja daar vond ik de zon in de regendruppels, diep in mij.

Dit is de vooravond van een nieuw leven. Vol muziek en passie, vol met gevoelens en mogelijkheden. Met zonnestralen in mijn ogen en verliefd, verliefd op de zon in de regendruppels.

Link | Share